Download PDF by Corina Bomann,Lilian Caris: De stormroos (Dutch Edition)

By Corina Bomann,Lilian Caris

Een intrigerende, meeslepende combine van geheimen, romantiek en interessante information uit een turbulent verleden

Als Annabel in een haven aan de Baltische Zee De stormroos ziet liggen, een oude, verwaarloosde boot met een bordje ‘Te koop’ erop, voelt ze zich er meteen mee verbonden. Hoewel de kotter in slechte staat is, ziet Annabel mogelijkheden om er een drijvend café van te maken en zo een nieuwe toekomst op te bouwen voor zichzelf en haar dochtertje. Er blijkt één andere gegadigde te zijn, ene Christian. Hij wil de boot al internet zo graag hebben als Annabel. In hun enthousiasme besluiten ze de boot gezamenlijk te kopen en het avontuur met z’n tweeën aan te gaan.

Tijdens de verbouwing vindt Annabel een short die iets prijsgeeft van een bewogen verleden: meer dan dertig jaar geleden gebruikte een jonge vrouw De stormroos om over zee te ontsnappen uit Oost-Duitsland. Geschokt gaan Annabel en Chistian op zoek naar die vrouw en proberen ze de tumultueuze geschiedenis van hun boot te ontrafelen – een geschiedenis die teruggaat tot Annabels eigen kindertijd…

De pers over de boeken van Corina Bomann

‘Een boeiend, maar ook spannend familie-verhaal dat de lezer meevoert langs Engelse landhuizen, exotische landschappen, mystieke gebeurtenissen, historische info en de romantiek van een verboden liefde.’ NBD/Biblion

‘Een mooie roman over de onthulling van een mysterieus familiegeheim.’ ❤❤❤❤ Chicklit.nl

Show description

Read Online or Download De stormroos (Dutch Edition) PDF

Similar romance literary fiction books

De verliefde soldaat (Dutch Edition) - download pdf or read online

1942. Rocco Raven, een automonteur uit Brooklyn, arriveert als officier van een klein peloton Amerikaanse militairen op Malta. Hij weet niets van het mediterrane eilandje, behalve dat het dag en nacht wordt gebombardeerd door Duitsers en Italianen. Meteen na aankomst moet hij al rennen voor zijn leven en het enige wat hij ziet is rook, bom-inslagen en bergen puin.

Von den Wahnsinnigkeiten: Aufzeichnungen (German Edition) by Klaus Scharfenstein PDF

Wie tickt der moderne Mann jenseits der Fünfzig – wenn er denn tickt? Wie geht er damit um, wenn er in der Firma unverhofft befördert wird, und zwar zum Leiter einer neugeschaffenen Abteilung, die aus exakt einer individual besteht? Wie kommt er damit zurecht, zwar geradewegs dem Silberrücken-Status entgegenzualtern, es dabei aber ausgerechnet die jungen und zunehmend jüngeren Frauen sind, die ihm den Kopf verdrehen?

One Match: A Novel - download pdf or read online

What if an set of rules may are expecting the only individual who is ideal for you? A recluse programmer has created a unprecedented on-line relationship provider referred to as One fit that pairs its shoppers with precisely another individual utilizing its complicated algorithms. the one trap is that the paired needs to meet in-person to find every one other’s id.

Download e-book for iPad: Du secret d'un testament aux diamants du manoir hanté by Maryse VERRIER

L’histoire de Noëlla qui traverse trois générations dans une épopée époustouflante où le mystery d’un testomony conduit finalement aux diamants du Manoir Hanté. .. Une histoire de passions, d’action et de mystère, d’amours illégitimes et inconditionnelles, de rebondissements, de personnages attachants, de leurs descendants.

Additional resources for De stormroos (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

De stormroos (Dutch Edition) by Corina Bomann,Lilian Caris


by Richard
4.5

Rated 4.62 of 5 – based on 49 votes